Azi am dat cu subsemnatul pentru „instigare la violenţă publică”

După cum ştiţi, conducerea SC FC Petrolul încearcă de cinci ani să mă pitească undeva, oriunde, numai să nu mai scriu / vorbesc. Au încercat cu ameninţări cu bătaia, cu moartea chiar, după care, văzând că nu se poate, au trecut la tribunal. Aceşti oameni sunt în stare să îmi facă o plângere penală pe minut. Nu ei, ci avocaţii lor, uneori chiar mai tembeli decât ei. Astăzi am fost la Poliţie, unde am dat o declaraţie pentru ultima plângere penală, care vizează o declaraţie de-a mea din Gazeta de Prahova, unde am spus că va fi război civil în Ploieşti dacă aceşti oameni (mă încăpăţânez să-i numesc astfel) nu încetează cu intimidările şi presiunile politice. Avocaţii lor au socotit că asta e instigare la violenţă publică şi mi-au făcut o plângere. Nu la Parchet, unde se face normal, ci direct la Poliţie, aşa, să mai ardă o etapă. Plângerea e semnată de celebrul Eduard Alexandru, a cărei soţie, Oana, este „doar” şefa Parchetului de pe lângă Judecătorie, unde sigur nu va ajunge dosarul acesta. Toată plângerea, mâine, aici, pe blog şi vineri, în altPHel. Veniţi să-mi aruncaţi chifteluţe peste gard la Mititica?

3 comentarii

  1. Logic ca venim sa iti aruncam un mic, o pizza ceva, peste gard :) Doamne cat de penibili sunt secefecepetrolistii. Nu poti sa-i dai si tu in judecata pentru ca te fac sa iti pierzi vremea aiurea pe la politie?

  2. galbenalbastru

    Dictatura lui luca , bercea si edy isi spune cuvantul….. n-ai voie sa ciripesti ceva impotriva lor sau impotriva echipei din moreni , ca gata reclamatie la politie….. ce sa mai , ne mai trebuie o revolutie…. poate asa scapam intr-adevar de dictatori si comunisti…..

  3. Aaa, sa stii ca eu am fost campion mondial in copilarie , la tras cu prastia. Aveam cea mai mistoaca prastie cu cracane din tot Vestul, asa ca poti sa te bazezi si pe mine. Dar de ce nu vorbesti cu carnatii aia de la moreni sa se faca la ei in spatele blocului Ministerul Justitiei din RSR si poate asa reusesc sa ne bage pe toti, sau sa ne-o bagam toti in mamele lor. Un lucru e cert, pe 23 august vor avea un soc, dar la cat sunt de idioti m-ar mira sa se lipeasca ceva de ei.

Adaugă un comentariu