Vreţi o telenovelă adevărată? Baiano şi Mezza au şanse mici să rămână la FC Ploieşti

Dacă credeaţi că s-a terminat, ei bine aflaţi că nici nu a început. Deşi se pregătesc de o săptămână cu echipa, Baiano şi Mezza nu au semnat încă un contract cu clubul şi sunt şanse mici ca asta să se întâmple. Pretenţiile lui Traian Gherghişan sunt considerate exagerate de conducerea clubului, patronul Ioan Niculae fiind supărat pe încercările pe care impresarul le-a făcut de a păcăli clubul şi cu alţi fotbalişti de mâna a şaptea.
Nu se ştie cum se va termina totul, cert este că Vivi este din nou foarte nervos, având la ora asta 14 fotbalişti în lot. Cei doi nu vor juca astăzi, în amicalul cu Suceava, care va avea loc la ora 18.00, dacă vremea va permite. Preşedintele Marian Manea va fi prezent la meci şi va discuta cu Vivi soluţiile pentru întărirea pe ultima sută de metri a lotului de jucători. Diseară, doar aici, pe blog, un interviu cu Vivi Răchită.

9 comentarii

 1. galbenalbastru

  Ce naiba e asta ? Telenovela?

 2. 14 fotbalisti…unu din judetzeana…si noi ne gandim la promovare.timp ar mai fi pt niste transferuri dar din cate vad cand este vorba de bani dam inapoi.aducem ori liberi de contract ori imprumut 1 an.chiar e asa greu sa aducem 3 jucatori de valoare???

 3. nu-i nici o telenovela. e o scuza. Pai ce credeti ca va spune Vivi daca incepe rau sezonul? Ca n-a avut jucatorii devreme, bla, bla. Nu va fi primul antrenor care zice asta, va dau zece exemple de la liga intai. Ce ma depaseste pe mine e cum naiba intr-o pauza de trei luni de zile (la fel se intampla si iarna) un club nu reuseste sa completeze lotul decat in ultima saptamana. Inseamna ca nu e bine organizat. Ca nu are o lista cu posturile deficitare si posibilii inlocuitori.

 4. mai baietzi, ce dracu e asa greu de priceput? daca sunt gratis sau pe 2-3 lei, clubul are bani, dk sunt meseriashi de 5/6 sunt slabi, neserioski, au impresari incompetentzi etc Cat era la Petrolu si aducea jucat cu Gherghisan – cu care facea bara/bara la bani si contracte, ala era fratele lui… ak e un neserios ptr ca nu da Nicolae banii!!! Cui sa dea, unor fantome?? hai, mister patraru, scoate materialul! Dar e bine ca totusi il citesti si stii de ce esti mereu chemat sa dai declaratzii! nu mai e mult si… stii tu!!!

 5. Mai alex,dc nu te uiti tu si in gradina celor de la SC FC??tu crezi ca VIVI e ca bercea sa minta,eu am mai multa incredere in el ca in multii altii.si sper ca am fost civilizat in exprimare,ca sa nu mai zici nimic despre noi.Apropo faza cu ma pis pe suporterii Petrolului si ca fostele glorii sunt niste fosile in ce categorie le bagi?

 6. bai frate incepe campionatul si noi n-am transferat mai NIMIC

 7. vali plopeni

  hai cu interviul ala…

 8. Marius, ideea e ce face echipa cu care tinem, nu sa ne uitam la capra lui Bercea. Daca tie ti se pare ca FC Ploiesti s-a miscat ok, profi, in materie de transferuri e parerea ta si o respect. In rest, nu-ti inteleg aluziile din final, cred c-ai inteles gresit. Sau cine are pareri critice la adresa FC Ploiesti e clar suporterul celor de la SC FC???

 9. Da la capitolul transferuri nu am facut cine stie ce dar adu-ti aminte ca acum 1 an Vivi a ales din 100 de jucatori fara nume si a reusit sa faca fata cu brio.Eu am incredere in el si sper sa Promovam.Dar tu pe cine susti?

Adaugă un comentariu