Vestea proastă: Chiţu nu pleacă! Vestea bună: plec eu!

Din ce am înţeles, indiferent de presiunile exercitate de mine, Răchită şi suporteri, Ştefan Chiţu e bătut în cuie la FC Ploieşti, cu menţiunea că nu se va implica deloc la echipă, asta fiind condiţia lui Vivi. Asta mi s-a transmis ieri, după meciul amical cu păcălicii aceia de brazilieni. Asta înseamnă că eu urez succes conducerii FC Ploieşti şi renunţ pentru moment să mai susţin această echipă, pentru că nu vreau ca numele să-mi fie asociat, cum s-a întâmplat şi la Petrolul lui Luca, până în 2003, cu alde Chiţu. Ieri, m-a oprit cineva pe stradă şi m-a întrebat, cu referire directă la Chiţu: „ce facem, l-am adus la Ploieşti pe regele blaturilor?”
Ştiu că în fotbalul românesc e aproape imposibil să promovezi fără prieteni, doar jucând fotbal, mai ales la cum arată seriile din liga a doua în acest an. Problema mea este că nu îmi place să trişez, mai ales când vine vorba de sport. Atâta vreme cât apelăm la personaje precum Chiţu pentru a ajunge în prima ligă, înseamnă nu doar că fotbalul românesc nu are şanse să se facă bine, ci şi că nu merităm să ajungem în fotbalul mare. Sunt în continuare total alături de Vivi Răchită, care nu cred că are nevoie de meciuri aranjate pentru a reuşi promovarea în primna ligă.

9 comentarii

 1. Propun sa-l huiduim pe Chitu la fiecare meci pana-l facem sa plece singur, ce ziceti? :)
  Dragos, sa inteleg ca nu mai faci Presing din cauza lui? :(

 2. Dragose de ce trebuie sa te retragi… esti sng noastra sursa infiltrata direct in cadrul conducerii … si esti singurul care poate transmite mesajele noastre conducerii… eu unul zic sa te mai gandesti…

  De ce zici k numele tau v-a fi asociat cu cHitu??

 3. Credeam ca ai inteles ca omul a fost adus ca sa acopere incompetenta altora carora nu li se deschide nici macar o usa, iar pentru rezolvarea unei probleme simple, vezi comisiile de disciplina etc, trebuiesc oameni care au legatura cu fotbalul ,nu sunt parasutati in anumite functii de conducere doar pentru ca sunt prieteni cu patronul…In ceea ce priveste posibiltatea unor blaturi cred ca nici un conducator nu le face de capul lui fara acceptul patronilor ,iar mai nou Chitu este doar un angajat din ceea ce stim noi pina la proba contrarie. Cine a auzit la federatie de Manea, Doamna Radu sau Lazar si ce influenta au ei ? De Alexandru au auzit cativa iar in cazul asta balanta era total dezechilibrata…Pina si Iancu de Timisoara dupa multe incercari nereusite a dus pe cineva de la Bacau iar rezultatele incep sa se vada .Se pare ca ai uitat cind tocmai tu ne povesteai de cele doua bugete necesare fara de care nimeni nu nu poate supravietui! Ps. Sper sa nu ajungem echipa care moare nepatata si se intoarce inapoi de unde a venit ,socul ar fii devastator in mod sigur !

 4. Tind sa cred ca articolul tau e scris la nervi…sa vedem ce sa intampla in urmatoarele zile!

 5. nu nu o sa pleci nicaieri deoarece esti legat de aceasta echipa cum sunt toti care simt pentru PETROLUL.AI FACUT CEVA pentu fotbalul ploiestean,esti o speranta pentru atitia suporteri,poate multi nu iti recunosc meritele sau le e rusine sa o faca.DAR trebuie sa stii iti spun cu certitudine ca in sinea lor foarte multi iti recunosc munca depusa.FII IN CONTINUARE VIRFUL.mersi.

 6. Cred cai gresit ce faci,o faci la nervi mai gandestete.Prin ceea ce faci ne faci pe mai multi sa facem accelasi lucru sa mai treaca un timp si daca lucrurile vor mege rau vom fi alaturi de tine.

 7. ati facut prea mult pt acest proiect ca sa renuntati acum

 8. sincer, eu vreau sa te felicit. iar comentariile de tipul cel.uik a lui Alex mi se par total impotriva a ceea ce anuntati ca doriti prin proiectul „Petrolul e al noustru” si cred ca orice om de bun simt vede ca nu este nici o diferenta notabila intr luca si ai lui si cei de la fc. ploiesti

 9. RAMAI ALATURI DE NOI…! :)

Adaugă un comentariu