Noi restricţii pe „Ilie Oană”. Primele etape, doar cu 1500 de spectatori

Noile măsuri de siguranţă sunt incredibile, la Ilie Oană. Nu se va mai putea sta nici la peluza dinspre maternitate şi nici pe lateralele de la tribuna a doua. Asta până când ADPP nu va construi un gard care să delimiteze primele cinci rânduri ale sectoarelor respective, sungurele pe care se mai poate sta în siguranţă. Asta înseamnă că, cel puţin la primele etape, capacitatea stadionului nu va depăşi 1500 de locuri. Personal, văd o singură soluţie, dat fiind că cererea va fi mult mai mare: intrarea pe bază de bilet.
Ce credeţi despre noile măsuri? Ieri, Jandarmeria nu vroia să acorde aviz pentru disputarea meciurilor pe Ilie Oană, ceea ce e de aşteptat din partea unor capete pătrate.  Dacă s-ar putea, pentru a nu avea evenimente, jandarmii ar interzice toate manifestările sportive din oraş, astfel încât ei să stea să spargă seminţe în unitate toată ziua. Jenant!
Aţi auzit ultima bârfă? Cică SC FC ar dori să joace la Moreni în etapa a doua!!! Dar ar vrea să dea vina pe Primărie pentru asta! Să vedem cum!

PS. Marian Puşcaş a fost dat afară de la alpha TV, pentru că a spus la ultima emisiune că şi-ar dori ca ambele echipe de fotbal din Ploieşti să promoveze. Îl înlocuieşte Florin Ghencea, care-şi ascute probabil de zor limba! Ăsta cât va rezista?

10 comentarii

 1. galbenalbastru

  Bine ca l-au dat afara , ziaristul de tonomat…… in sfarsit , o treaba buna a celor de la moreni….. in plus , sa dea Dumnezeu ca scfc sa joace toate meciurile la moreni…. nu m-as supara deloc…

 2. Ti-am zis Dragos ca Primaria nu va face NIMIC!Ziceai ca nu va fi nicio problema!Uite ca este!Sa se faca abonamente!!!
  JENANTA situatie!!!

 3. Ai vrut sa spui „primele doua etape”, sau „doar primele doua etape”. Uite cum il ocroteste tov. volosevici pe bercea, si cum le rezolva ei problema celor de la scwc.

 4. Cum draq???ce am ajuns!!decat sa vad 1500 de oameni in stadion si alte 2000-3000 pe afara mai bine se joaca pe astra pana se rezolva situatia.Pacat de tara asta ca trebuie sa indure oamenii de kkt.

 5. ar fi bine sa joace in etapa a doua bercea la moreni, stadionul ala e destul de mare si o sa avem mai multe bilete!ce frumoasa deplasare ar fi, invazia moreniului!
  cat despre jandarerie si adpp- imi e lehamite!

 6. Cine hotaraste toate interdictiile astea.Cei de la federatie NU cred ca sint specialisti in rezistenta constructiilor.O astfel de decizie ar putea fi contestata.Cred ca este momentul ca PRIMARUL sa se implice,trebuie sa arate ca are influenta(PUTERE),trebuie sa inceteze sa stea INDIFERENT.

 7. Florin Caisa

  Au scapat d puscas si l-au adus pe florin ghencea, nimeni altul decat actualul speaker de la meciurile stelei! incredibil! gunoiul ala cica le-ar fi spus secefecistilor ca poate interveni la bekali pentru a face un fel d satelit al stelei aici! c om au gasit si astia! campionul lingailor!

 8. din pacate mai bine am juca pe astra decat sa ne omoram pe 1500 de bilete.Probabil va fi macel in etapa a doua.Apropo o sa pun si eu in fata casei de bilete de seara o sacosa cu borcane ca asa se obisnuia pe timpuri nu de alta dar asa poate prin si eu bilet la meci….

 9. Eu cred ca fanii morenarilor nu se vor omori la bilete pentru ca ei vin la pomana de sepci si fulare. Plus ca nici nu sunt foarte informati si daca noi urmarim cand se incepe vanzarea de bilete, avem sanse sa ne anuntam intre noi si sa mergem primii sa ne luam biletele.
  S-ar mai putea insa intampla urmatoarele: bercica sa cumpere el toate biletele si sa le dea taranilor adusi cu autocarul de prin comunele marginase Ploiestiului.
  Cert e ca vin oricum la meci, chit ca stau la poarta!

 10. Rusnie edililor pt cei acre conduc acest oras.si consilul judetean Cand e vorba de fotbal vorbiti de legi singuranta pt cetateanul care vine la stadion…dar inaite de totate ati facut ceva pentru acest stadion? sau ve`ti face vreodata ..plecati de pe scaunle care le ocupati in institutile in care lucrati „rusine rusine ..oameni fara demnitate. suntem rusinea fotbalului romanesc din cauza voastra

Adaugă un comentariu