Băse, du-te, lasă-ne!

basescu-udreaTraian Băsescu se ofitcă pe Facebook că nu e primit astăzi la TVR. Că dânsul avea o emisiune aranjată din timp. Și, desigur, ce să facă fostul președinte? Ce știe mai bine: se apucă să dea cu o găleată de rahat în conducerea TVR. Atât poate, ăsta e omul!
Domnule pensionar, de ce să veniți la TVR azi? În perioada asta.
După gafa din noaptea aceea blestemată, TVR a transmis zilnic din piață, a făcut ediții speciale, s-a mobilizat, iar oamenii de aici au arătat că, în ciuda pierderii reflexelor – fapt la care ați contribuit din plin timp de zece ani – și-au îndeplinit misiunea publică.

TVR l-a invitat acum la emisiuni pe Klaus Iohannis. Care, nu știu dacă v-a spus cineva, e președinte de vreun an, așa. Știu, nu prea se vede, dar p-ăsta l-am găsit, în locul dumneavoastră.
Ce să căutați dumneavoastră acum la TVR? Să ne dați lecții de anticorupție? Ați păstorit 10 ani din 25 corupția generalizată. Corupția asta care omoară oameni! Guvernul dumneavoastră e tot la DNA! Ce mai căutați? Ce mai vreți să ne spuneți? Poate doar dacă vreți să ne cereți iertate… deși nu cred. Ați scăpat de ani buni de simțul rușinii.

Și-apoi, am avea doar probleme dacă v-am invita acum, la postul public.
În primul rând, aici, la TVR, nu există capacitatea de a resuscita cadavre politice. Apoi, conducerea TVR nu vrea să-și expună angajații la aerul toxic emanat de dumneavoastră. În plus, nu avem autorizație de la ISU în acest caz. Da, au venit pompierii zilele trecute și ne-au spus că nu ne mai dau voie să aducem invitați inflamabili.
Iar zilele astea se discută despre stradă. Or, dumneavoastră nu vă place strada, domnule Băsescu. Ultima chestie pe care ați luat-o din stradă, vorba colegului Mihai Radu, nu doar că v-a ruinat cariera politică, dar dacă ciripește e posibil să vă bage la pușcărie.
Așa că, haideți, luați-o ușor, așa, groapa de gunoi a istoriei vă așteaptă.

19 comentarii

 1. gabriela cenuse

  Ar fi fost interesant sa-l primiti si sa-l fortati sa raspunda la cele mai periculoase intrebari.Dar nu cred ca este chiar asa de multa libertate.

  ps .stiti cumva daca Tariceanu pleaca?? nu mai e nimic de vinzare in tara ..cred ca nu mai are motivatie.

 2. „Ultima chestie” nu cred ca a luat-o din strada, ci de pe centura. Sa nu facem confuzii, are si strada mandria ei.

 3. Jos palaria pentru toata munca depusa domnule Patraru. Si dumneavoastră si colegii dumneavoastra sunteți extraordinari. Ma tem totusi sa nu va puna cineva pumnul in gură. Daca se incearca va rugam sa ne chemați pe noi pe toti romanii care va urmaresc si va resecta. Mult succes!

 4. Băsescu nu are ce căuta nu numai la TVR, la nicio televiziune. Ce să ne spuna alcoolicul ăsta ?. Ce ar face el dacă ar fi Preşedinte ? A avut ocazia timp de 10 ani, plus 4 ani pentru Bucureşti ca primar, plus câţiva ani pentru străzi (de fapt autostrăzi) ca ministru etc. Aşa cum se laudă, a experimentat tot . Ar fi bun, zice el, de premier dar nu-l interesează postul. Singurul care îl mai invită la Tv. este pseudojurnalistul Cristoiu, la B1- Tv., care acum 2 zile l-a intervievat (de fapt l-a lins şi pupat ,stiţi unde ) sub oblăduirea lui Striblea. De fapt , Cristoiu a pupat şi lins toate guvernele şi când a trebuit şi când nu. Acum chiar nu l-am înţeles , de ce a fost atât de slugarnic cu un „fost” .Mulţi jurnalisti, unii chiar valoroşi, i se adresează cu „maestre”. De fapt este o nulitate ca om si ca ziarist. De fapt despre bâlbâitul ăsta am dorit să scriu câteva rânduri. Marinarul transformat în corsar beţiv nu mă interesează. El este acum interesant pentru DNA.

  • Poate ca ai dreptate dar cu siguranta NU in acest caz! Basescu nu s-a invitat cum josnic afirma Petraru ci A FOST INVITAT! Apoi i s-a spus ca emisiunea nu mai are loc din cauza unei transmisii in direct! Iar basescu nu S-A OFTICAT cum tot josnic afirma realizatorul (pe care il adimir mult!) ci s-a aratat amuzat de subtirimea argumentului tvr-ului!! Asta pentru a putea trage concluzii fiind cat mai informati! Dl.Patraru are un cui personal pe basescu si si clica acestuia si nu rateaza momente! Din pacate,atunci cand nu are le inventeaza (monentele!)

   • Fiţi atenti pe cine pupaţi şi unde. La respectivul, peste tot pute şi este mediu inflamabil, deci pericol de explozie. Nu are autorizaţie nici de funcţionare nici de la ISU. Mare atenţie !!.

   • MIHAITAAAA …BASE ARE BATATURI LA BAS SAU POPOU DE LA CATI SE INGHESUIE SA IL PUPE …STAI LA COADA ….

 5. D-l Patraru, va rog chematil ,din suflet va rog,vreau sa-l aud live cu „statu’ de drept” .sa ne scuipe ,sa ne injure,sa ne explice cum este cu umilinta unui „p”resedinte care si-a alungat poporul din tara,care s-a chinuit 10 ani s-a reformeze institutiile pana am ajuns aici!Chemati-l pe Pirat,pe acest „stapan al inelelor” sa-si apere „mandatele” nu-l mai lasa-ti sa umble liber si nevorbit!Meritam niste explicatii!!

 6. A uitat cand spunea ca se retrage din politica dupa ce își termina mandatul?…….Alzheimer ….ca se v- a ocupa de creșterea nepoților …. dar nu ne- a spus ca nepoții sunt in PMP … sa- l angajeze pe Blaga bona …

 7. Cea mai tare :))) ”Și-apoi, am avea doar probleme dacă v-am invita acum, la postul public.
  În primul rând, aici, la TVR, nu există capacitatea de a resuscita cadavre politice. Apoi, conducerea TVR nu vrea să-și expună angajații la aerul toxic emanat de dumneavoastră. În plus, nu avem autorizație de la ISU în acest caz. Da, au venit pompierii zilele trecute și ne-au spus că nu ne mai dau voie să aducem invitați inflamabili.”

  Tot respectul Domnule Patraru, pentru felul in care ii cosmetizati .

 8. Am impresia ca ai intrecut putin normele etice de exprimare.tu nu ai fost de acord cu presedintele basescu,dar altii l-au apreciat
  Tvr nu este un post particular,ci un post ptr.care toti platesc fiind national.asa ca se cere un pic de respect.pe postul tau poti spune ce-ti vine la gura.accept emisiunea ta dar se cere mai multa atentie la vocabular.

 9. Stimate Domnule Dragoș Pătraru

  Vă urmărim cu drag din străinătate excepționalele emisiuni.
  Stimulul lor drept și crud va ridica pulsul națiunii și performanța noului guvern la pătrat.
  Sperăm.

  Cu cele mai bune gânduri,

  Consiliul ARO Asociatia Romanilor din Frankfurt si Împrejurimi:
  Carmen Adam (preşedinte), Mona Havas (finanţe), dr. Adriana Marinescu (vicepreşedinte),
  Brânduşa Massion (secretar), Antuanela Moraru-Fink, Dan Eugen Munteanu, dr. Gh. Olteanu
  Tel. 0049-69 – 8600 7374, http://www.aro-rhein-main.de

 10. Draga Patrarule ,emisunea ta este urrnarita de toata familia mea . FELICITARI !

 11. base a comis- o din nou.

  La Prim Plan TVRi atunci cand explica el ca 68% era sprijinit in loc de „o sustinusera„ ,a bagat- o :
  o sustineseu!!

  Gagiul are probleme cu mai mult ca perfectul..Si Limba Romana ca EBA si IBA.
  Auzi base si…………………………… mai mult ca perfectul!

 12. Tamara Dumitrescu

  Stimate d-le Patraru,va scriu din nou sa va marturisesc ca emisiunea dv.si a colegilor dv. ne mingiie ranile facute de politicienii vostrii( o cloaca de pungasi si analfabeti care ar trebui sa stea la BECI )si nu in Parlament pe banii romanilor si asa redusi la maximum .Va rog sa ne aratati visajele lor necomestibile cit ma putin in schimb aratati-ne pe cei ce muncesc ,mai ales pe taranii vrednici ,sarea pamintului romanesc.
  In alta ordine de idei va rog sa ne spuneti cind urmeaza recuperarea banilor furati si cine va beneficia de ei?
  Cind ajung la puscarie ;E.Udrea si colegii ei de breasla?
  Aci ar fi multe de spus dar cred ca nu sint singura care va scrie,va doresc multa putere de munca si va felicit ptr.talentul deosebit pe ca il posedati,sinteti briliant.

Adaugă un comentariu